Slidgigt – ArthroCare

Lider du af slidgigt ??

Skodsborg Fysioterapi byder velkommen til ArthroCare.

ArthroCare er en speciallægeklinik, der tilbyder behandling mod slidgigt med klinisk dokumenteret effekt i knæ.

Du kan få dit aktive liv igen. UDEN OPERATION!

Ved indsprøjtning af Arthrosamid i leddet integreres gelen med  indersiden af ledkapslen og nedsætter derved graden af inflammation.

Det nedsætter udviklingen af slidgigt i leddet og virker som en stødpude i leddet. Derved mindskes smerten i leddet, hævelsen af leddet forsvinder og bevægeligheden af leddet øges.

Du kan finde mere information samt prisliste og booke tid til forundersøgelse i receptionen.

Hvordan virker Arthrosamid behandlingen?

Ved indsprøjtning af Arthrosamid i leddet integreres gelen med  indersiden af ledkapslen og nedsætter derved graden af inflammation. Det nedsætter udviklingen af slidgigt i leddet og virker som en stødpude i leddet. Derved mindskes smerten i leddet, hævelsen af leddet forsvinder og bevægeligheden af leddet øges.
Lider du af slidgigt?

Få dit aktive liv igen  –  UDEN OPERATION

Lotte Garbers historie, 56 år, behandlet i Maj 2023:

Før jeg modtog Arthrosamid-behandlingen, var jeg plaget af konstante smerter i knæene, som hindrede mig i at leve et aktivt liv. Jeg har slidgigt. Smerten var overvældende, og tanken om at dyrke motion føltes umulig.

Arthrosamid-injektionen har gjort en markant forskel i mit liv og har medført betydelig smertelindring. Takket være denne lindring, er jeg blevet i stand til at genoptage træning og vandreture og jeg glæder mig til skisæsonen.

Behandlingen har været et vendepunkt, der har forvandlet en negativ spiral til en positiv spiral. Nu er jeg aktiv og lever uden smerter hver dag.Besøg www.arthrocare.dk og læs mere.