Gravid

Gravid_1Er du gravid og ønsker du professionel vejledning under din graviditet, kan vi tilbyde dette på Skodsborg Fysioterapi.

Ønsker du at forebygge eventuelle komplikationer under graviditeten, eller ønsker du bare at få en professionel til at følge dig gennem din graviditet, så kan vores fysioterapeuter hjælpe dig. Nogle af vores fysioterapeuter har speciale indenfor obstetrisk fysioterapi og sammen med dig vil de afdække forskellige problematikker, som kan opstå i forbindelse med din graviditet, og råde dig til hvilken form for motion der passer bedst til dig.

Ved første besøg hos Skodsborg Fysioterapi, får du lavet en graviditetsjournal, og du bliver undersøgt efter ”best practise” på området.

Motion og træning for gravide

Hvis vi ved undersøgelsen finder, at dine symptomer stammer fra bækkenet, bliver du tilbudt at komme på vores bassinhold for kvinder med graviditetsrelaterede bækkensmerter. Forskning viser, at stabilitetstræning i vand er en god motionsform for gravide med disse komplikationer. Der er også mulighed for et træningsprogram i vores træningssal.

Har du brug for manuel behandling eller individuel træning, tilbyder Skodsborg Fysioterapi også dette.

Vi følger dig altid fra ”start til slut” i din graviditet.