Stræk og rolige bevægelser, samt afspænding

Dette hold er for dig, som ønsker at arbejde med din krop og dit åndedræt i et roligt tempo. Du får samtidig mulighed for at skrue ned for den mentale støj og skabe ro i sindet.

I løbet af timen bevæger vi os igennem en blanding af øvelser og stræk, hvor vi bruger vejrtrækningen som udgangspunkt. Timen afsluttes altid med afspænding. Vi kombinerer viden fra fysioterapi med principper fra bl.a. yoga. Øvelserne varierer fra gang til gang, men har til formål at strække, stabilisere og afspænde din krop.

Vi forsøger at skabe et rum, hvor der er plads til dig og dine udfordringer. Der tages, så vidt det er muligt, individuelle hensyn til dine behov og problematikker.

Holdet er derfor egnet til dig som har fysiske udfordringer, eller oplever du har brug for mere nærvær, men samtidig ønsker at bevæge din krop.

Underviser er uddannet fysioterapeut, med en overbygningsuddannelse indenfor fysioterapi og har arbejdet med yoga, vejrtrækning og mindfulness igennem en længere årrække.

oga-holdet er en kombinationen af principper inden for fysioterapi og yoga, en god blanding af træning, afspænding og udstrækning.

Yogatimerne varetages af en yogauddannet fysioterapeut, som ud fra et fagligt udgangspunkt tager individuelle hensyn til den enkelte deltagers behov og problematikker.

Formålet med klinikkens yoga er især at afspænde og smidiggøre din krop. Du får samtidig mulighed for at skrue ned for den mentale støj og skabe ro i dit sind.