Efterfødsel

fysioterapi_apr_10_047Smerter i bækken eller rygsmerter kan forekomme efter fødslen. På Skodsborg Fysioterapi kan vi tilbyde dig en grundig undersøgelse af problemer og smerter ved efterfødsel og derved hjælpe dig videre.

Mange kvinder oplever store smerter efter en fødsel i ryg og bækken. Her tilbyder Skodsborg Fysioterapi en grundig undersøgelse af netop dit problem, hvor vi derefter kan lægge den mest optimale behandlingsplan til dig, der skal rette op på din muskelbalance og lindre dine smerter.

Efterfødsel – smerter i kroppen

Skodsborg Fysioterapi benytter, ved smerter i kroppen efter fødslen, træningsmetoder efter Kinetic Control /Performance Stability-princippet, hvilket har vist en stor succesrate hos kvinder med efterfødsels- og stabilitetsproblemer.

Vi har samtidig startet et hold med efterfødsels-yoga som instrueres af Majken Thomsen. Holdet er specialdesignet til kvinder som har haft smerter i ryg og bækken under graviditeten. For mere information kan I ringe til os på 45 56 00 30 eller skrive til os på mail info@skodsborgfysioterapi.dk